12 augusti 2008

Stockholms Kulturfestival 2008

Stockholms Kulturfestival gick av stapeln än en gång och jösses vad mycket det fanns att titta på. Kulturfestivalen i Stockholm hålls i augusti sen några år tillbaka och är en sex dagar lång festival med hundratals gratisevenemang på olika platser i stan. Vi var inne i stan varenda kväll och kollade på olika evenemang. I år blev vi sponsrade av Stockholms Kulturfestival för att filma så mycket som möjligt av festivalen. Vårt hårda och tidskrävande arbete med att filma gratisevenemang i Stockholm och lägga in filmer You Tube har alltså gett effekt. Det är kul när saker och ting ger resultat!

På lördagskvällen var vi helt utmattade efter fem kvällar i rad med kameran i högsta hugg, men en rolig vecka var det. Det finns galet mycket att skriva om Kulturfestivalen så vi skriver bara om det vi filmade. Vi längtar redan till Stockholms Kulturfestival 2009. Hoppas programmet blir ännu bättre då. Om det nu är möjligt?

12 augusti:Doudou N´Diaye Rose OrchestraBarbara TuckerEn hyllning till Edith Piaf (Jil Aigrot).


14 augusti:Gospel Train (Triple&Touch, Star School Choir, Eric Bibb, Cyndee Peters, Cynthia Nunn & Dayspring Chorale, Clarence Eggleton, Joshua Nelson, Walt Whitman & Soul Children of Chicago, Jay T Hairston, Psalm 4, Glen Scott, André De Lange, Paris Gilbert, Louise Hoffsten, Eric Bibb, Credokören, Servants med flera).


15 augusti:Che SudakaRokia TraoréThe Last Poets.


16 augusti:Kungliga Operan (Kungliga Hovkapellet, Operakören, Maria Fontosh, Marianne Hellgren Staykov, Jonas Degerfeldt, Susann Vegh, Lars Cleveman och Jesper Taube)Tune In (Chords, Spiderdogs, Öris, Mofeta, Jerre och Timbuktu m fl)Viva med Thomas Gylling i spetsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar