5 februari 2009

Blindside - Live at Lilla Hotellbaren, StockholmBlindside, det kristna rockbandet från Stockholm som haft stora internationella framgångar med sin hardcore-, metal- och grunge- inspirerade musik och sålt över en halv miljon skivor, gästade ikväll Lilla Hotellbaren på Folkungagatan på Söder. WOW, vilket röj! Hela stället bokstavligen gungade när Blindside rev av ett potpurri från nästan samtliga av bandets album under deras 13-åriga historia. Dom tog även tillfället i akt och spelade ”My heart escapes”, en helt ny låt som ännu inte är inspelad på skiva. Den bådar gott för framtiden!

Stället var proppfullt av folk och stämningen var på topp, vi vågar nästan säga att detta var publikrekord på Lilla Hotellbaren som inte är en så liten bar längre. De har seglat upp som ett av Stockholms hetaste inneställen med sköna klubbar, Dj’s och konserter med intressanta och bra artister flera gånger i veckan. Och det är dessutom alltid gratis. Kan det bli bättre? Det har i alla fall blivit ett av våra favoritställen när vi filmar för den här videobloggen.

I maj 2007 var Blindside tillsammans med 30 Seconds To Mars, förband till Linkin Park under turnén i Nordeuropa. De har även turnerat med P.O.D. och Hoobastank i USA. Sedan deras första skiva kom ut 1997 så har de släppt ett antal skivor och stadigt jobbat sig uppåt i branschen med en växande fanbase för varje gig de gjort. I Sverige är de inte lika kända som utomlands, men turnerar ändå mycket på olika stora festivaler och mindre kristna festivaler i Sverige. I sommar ska de bland annat spela på Peace and Love 2009 i Borlänge och på Fairfest 2009. i Vänersborg. Don’t miss out!

De i bandet:
Christian Lindskog - Vocals
Simon Grenehed - Guitar
Tomas Näslund - Bass
Marcus Dahlström – Drums

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar